OrderWriter updates

Nieuw: order terugplaatsen, meerdere afbeeldingen koppelen en aanpassingen prijsbreuk

Op maandag 22 oktober heeft een event plaatsgevonden waarin alle OrderWriter klanten geïnformeerd zijn over de fusie met FASHION CLOUD en wat dit voor iedereen gaat betekenen. Een belangrijk onderdeel van dit event zijn de OrderWriter verbeteringen die tot nu zijn doorgevoerd. Zo is het nu mogelijk om orders vanuit de geschiedenis terug te plaatsen in de orderlijst, is het mogelijk om meerdere afbeeldingen in een keer aan een artikel te koppelen en zijn er meerdere wijzigingen doorgevoerd in prijsbreuk.

Lees meer
OrderWriter updates

Nieuw: instellen zoekfilters, aanpassingen artikellijst en re-order functionaliteit

Afgelopen maanden stonden in het teken van het doorvoeren van belangrijke updates voor de OrderWriter app. Zo is het sinds heden mogelijk om de zoekfilters binnen de OrderWriter app naar wens in te stellen, kun je artikelen vanuit een FashionExchange catalogus zoeken binnen je artikellijst en kun je een re-order binnen de app invoeren.

Lees meer
OrderWriter updates

Nieuw: foto per kleur en sjablonen aanmaken/toepassen

De OrderWriter app wordt continue ontwikkeld en volgen verbeteringen elkaar op. Zo is het in de komende update mogelijk om een foto per kleur toe te voegen en maten en aantallen op te slaan in een sjabloon. Deze sjablonen kunt u vervolgens gebruiken om binnen een artikel met een druk op de knop maten te selecteren en aantallen in te vullen.

Lees meer
Blogpost

iOS 11 voor de iPad: alles wat je moet weten

Een maand geleden heeft Apple de nieuwste iOS versie uitgerold. iOS 11 zorgt ervoor dat de iPad nog veelzijdiger wordt dan dat het nu al is. Deze verbeteringen maken het ook mogelijk om in de OrderWriter app orders en artikelen sneller aan te maken. Hierbij de voordelen op een rijtje:

Lees meer
Interview

Van Schijdel Schoenen zet in op automatisering en met succes!

Een kwart eeuw geleden kochten Marcel Schevers en Lianne Zegers de zaak Van Schijndel schoenen in Hilversum. Deze schoenenzaak was al een begrip in de wijde omgeving, want dit jaar bestaat Van Schijndel schoenen precies negentig jaar. En dat is niet het enige wat Schevers en Zegers vieren. Zij wonnen dit jaar in januari de ondernemersprijs van Hilversum en begin juni werd bekend dat zij de publieksprijs wonnen van de ondernemers verkiezingen in de Provincie Noord-Holland. Waar hebben zij dit succes aan te danken?

Lees meer
VOLGENDE
Some of our customers