OrderWriter updates

Nieuw: foto per kleur en sjablonen aanmaken/toepassen

De OrderWriter app wordt continue ontwikkeld en volgen verbetering elkaar op. Zo is het in de komende update mogelijk om een foto per kleur toe te voegen en maten en aantallen op te slaan in een sjabloon. Deze sjablonen kunt u vervolgens gebruiken om binnen een artikel met een druk op de knop maten te selecteren en aantallen in te vullen.
Foto's per kleur toevoegen

Waar voorheen de foto's van een artikel met meerdere kleuren aan het artikel werden gekoppeld, is het nu mogelijk om tijdens het toevoegen van een kleur meerdere foto's aan de kleur zelf te koppelen. Dit maakt het mogelijk om in het visueel scherm te kunnen filteren op kleur indien aan een artikel meerdere foto's in verschillende kleuren wordt gekoppeld.

Aanmaken en toepassen van sjablonen

Indien voor artikelen gebruik wordt gemaakt van een specifieke maatrange en/of aantallen verdeling, dan kunt u deze gemakkelijk opslaan in een sjabloon. Selecteer hiervoor binnen een artikel de maatrange en vul vervolgens de aantallen in. Druk vervolgens op sjabloon opslaan op uw toetsenbord en geef dit sjabloon vervolgens een naam. U kunt dit sjabloon nu toepassen binnen meerdere artikelen, waarna maten en aantallen automatisch voor u gevuld worden. Dit kunt u doen door op een veld te drukken waar u aantallen wilt invoeren en vervolgens te kiezen voor sjabloon toepassen op uw toetsenbord.

Verbeteringen aan het visueel scherm

De foto's in het visueel scherm worden nu groter en duidelijker weergeven. Ook kunt u met een druk op de knop schakelen tussen foto's per artikel en foto's per kleur.

Some of our customers