OrderWriter updates

Nieuw: order terugplaatsen, meerdere afbeeldingen koppelen en aanpassingen prijsbreuk

Op maandag 22 oktober heeft een event plaatsgevonden waarin alle OrderWriter klanten geïnformeerd zijn over de fusie met FASHION CLOUD en wat dit voor iedereen gaat betekenen. Een belangrijk onderdeel van dit event zijn de OrderWriter verbeteringen die tot nu zijn doorgevoerd. Zo is het nu mogelijk om orders vanuit de geschiedenis terug te plaatsen in de orderlijst, is het mogelijk om meerdere afbeeldingen in een keer aan een artikel te koppelen en zijn er meerdere wijzigingen doorgevoerd in prijsbreuk.

Lees meer
OrderWriter updates

Nieuw: instellen zoekfilters, aanpassingen artikellijst en re-order functionaliteit

Afgelopen maanden stonden in het teken van het doorvoeren van belangrijke updates voor de OrderWriter app. Zo is het sinds heden mogelijk om de zoekfilters binnen de OrderWriter app naar wens in te stellen, kun je artikelen vanuit een FashionExchange catalogus zoeken binnen je artikellijst en kun je een re-order binnen de app invoeren.

Lees meer
OrderWriter updates

Nieuw: foto per kleur en sjablonen aanmaken/toepassen

De OrderWriter app wordt continue ontwikkeld en volgen verbeteringen elkaar op. Zo is het in de komende update mogelijk om een foto per kleur toe te voegen en maten en aantallen op te slaan in een sjabloon. Deze sjablonen kunt u vervolgens gebruiken om binnen een artikel met een druk op de knop maten te selecteren en aantallen in te vullen.

Lees meer
Update met video

Nieuwe functies om nog sneller te werken met OrderWriter app

Bij Nyon werken we er dagelijks hard aan om de prestaties en de snelheid van de OrderWriter app steeds verder te optimaliseren. Deze maand hebben we er voor gezorgd dat het synchroniseren nog sneller kan en voegden wij de mogelijkheid toe om via het visueel scherm snel informatie te wijzigen. Ook het financiele overzicht is nu op verschillende niveau's te selecteren.

Lees meer
Some of our customers