Update met video

Gemakkelijk stamgegevens beheren op het online platform

Bij Nyon vinden wij het belangrijk dat klanten in staat zijn hun eigen stamgegevens te beheren. Deze maand hebben wij hard gewerkt om dit te realiseren, en middels het online platform is dit vanaf heden mogelijk. Je kunt het online platform zowel via de iPad als op de computer gemakkelijk op twee verschillende manieren bereiken. Dit kun je doen door of naar my.fashionexchange.nl te gaan, of rechtsboven deze pagina op de optie inloggen te klikken.

Gegevens gemakkelijk activeren/inactiveren

Door de jaren heen verzamel je leveranciers, merken, kleuren en maatgroepen in je ERP-systeem. Daar kun je ze meestal niet verwijderen, maar in de OrderWriter app houden we het graag netjes en overzichtelijk. Op het online platform is het mogelijk om per gebruiker gegevens gemakkelijk op actief of op inactief te zetten.

Overzicht houden en een handige zoekfunctie

Ook kunnen we op het online platform bepalen hoeveel gegevens we op het scherm willen zien. Daarnaast is er ook een handige zoekfunctie om een specifiek merk of leverancier op te zoeken.

Automatische synchronisatie op de iPad

Indien de OrderWriter app geopend is op de iPad maakt deze elke 30 seconden automatisch verbinding met het platform, waarna de aanpassingen doorgevoerd op het platform ook zichtbaar worden in de app.

Gegevens aanpassen

Naast het activeren en het inactiveren van gegevens, is het ook mogelijk om gegevens aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld niet alleen de code van de filialen weergeven, maar ook een handige afkorting hiervoor in de plaats kunnen gebruiken.

Some of our customers