Update met video

Nieuwe functies om nog sneller te werken met OrderWriter app

[Maart 2017] Bij Nyon werken we er dagelijks hard aan om de prestaties en de snelheid van de OrderWriter app steeds verder te optimaliseren. Deze maand hebben we er voor gezorgd dat het synchroniseren nog sneller kan en voegden wij de mogelijkheid toe om via het visueel scherm snel informatie te wijzigen. Ook het financiele overzicht is nu op verschillende niveau's te selecteren.

Synchroniseren nu nog sneller

De afgelopen tijd hebben we ervoor gezorgd dat het synchroniseren nog sneller verloopt. Bovendien kun je als inkoper nu meekijken wat de status is van het synchronisatie proces.

Extra functies visueel scherm

Wij ontwikkelen steeds nieuwe functies om het de inkoper nog gemakkelijker te maken. Zo kun je -wanneer je in het visueel scherm bent- op een foto klikken en het betreffende artikel aanpassen. Je kunt een kleur verwijderen of aanpassen. Na het opslaan kun je weer terug naar het visueel scherm.

Maatbogen sneller aanmaken

Om het invoeren van maten nog sneller te maken kun je door dubbel te klikken op de eerste maat en dubbel te klikken op de tweede maat in een keer een maatboog aanmaken.

Nog beter financieel overzicht

Naast het visueel scherm hebben we op drie niveaus financiële overzichten ontwikkeld zodat je voor het doorzetten van je orders kunt checken of je tevreden bent met wat je hebt ingekocht. Als je gebruik maakt van de filiaalmodule kun je in de overzichten natuurlijk ook de aantallen met marges per filiaal bekijken.

Some of our customers