OrderWriter updates

Nieuw: order terugplaatsen, meerdere afbeeldingen koppelen en aanpassingen prijsbreuk

Op maandag 22 oktober heeft een event plaatsgevonden waarin alle OrderWriter klanten geïnformeerd zijn over de fusie met FASHION CLOUD en wat dit voor iedereen gaat betekenen. Een belangrijk onderdeel van dit event zijn de OrderWriter verbeteringen die tot nu zijn doorgevoerd. Zo is het nu mogelijk om orders vanuit de Geschiedenis terug te plaatsen in de Orderlijst, is het mogelijk om meerdere afbeeldingen in een keer aan een artikel te koppelen en zijn er meerdere wijzigingen doorgevoerd in prijsbreuk.

Terugplaatsen orders

Is een order doorgezet waar een fout in zat en dit aangepast moet worden? Dit is vanaf heden mogelijk. Je kunt namelijk de order indien geëxporteerd nu gemakkelijk terugplaatsen in je orderlijst. Dit kun je doen door de desbetreffende order in het Geschiedenis scherm ingedrukt te houden en te kiezen voor Export ongedaan maken. Let wel op dat de order in het back-office systeem geweigerd moet worden alvorens dit te doen! Zo voorkom je dubbele orders in het systeem.

Multi-select: meerdere afbeeldingen tegelijk koppelen

In de nieuwe versie van de OrderWriter app is het vanaf heden mogelijk om meerdere afbeeldingen in een keer te koppelen aan een artikelkaart. Druk op het vak om een afbeelding toe te voegen, selecteer indien gewenst het album waar de afbeeldingen in zitten en vink vervolgens de afbeeldingen aan die je wilt toevoegen. Voor een volgend artikel onthoudt het systeem waar en in welk album de voorgaande afbeeldingen uit zijn toegevoegd. Zo kun je stapsgewijs de afbeeldingen toevoegen aan de artikelen.

Prijsbreuk

Prijsbreuk is nu een stuk handiger in het gebruik. Zo is het mogelijk om een opslagpercentage op te geven om zo de inkoopprijs te berekenen. Klopt vervolgens de verkoopprijs niet die berekend is aan de hand van de marge? Dan kun je deze aanpassen, waarna alle verkoopprijzen van hoger liggende maten in dezelfde prijsbreuk aangepast zullen worden.

Some of our customers